Agencija za razvoj MSP - BIJELJINA
LAT | ENG

3. октобра у Бијељини је одржана Свечана конференција поводом објављивања 1. Позива за достављање приједлога пројеката у оквиру Прекограничниг програма Србија – Босна и Херцеговина 2014 – 2020 (ИПА II)


Влада Републике Србије, Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ (ЦФЦУ) у сарадњи са Министарством за европске интеграције Владе Републике Србије и Дирекцијом за европске интеграције Босне и Херцеговине објавила јеПрви позив за подношење приједлогапројеката.
Пројекти  ће бити финансијски подржани из ИПА буџета прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина за 2014, 2015. и 2016 годину.
Први позив за достављање приједлога пројеката у оквиру Прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина 2014-2020 има за циљ унапређење одрживог планирања у области животне средине и подстицање биодиверзитета, те јачање културног идентитета програмског подручја.

Активности финансиране кроз пројекте могу се спроводити само на програмском подручју.
Овим позивом за подношење приједлога пројеката су опредијељена средства у износу од 5,4 милиона еура која ће бити додељивана у форми донације (бесповратне финансијске помоћи), при чему корисници обезбеђују, у виду суфинансирања, минимум 15% укупног буџета предложеног пројекта из сопствених извора, или из средстава која нису из буџета Европске уније. Минимални износ донације по уговору је 120.0000 еура, док је максимални износ 1.000.000,00 еура.
Рок за достављање резимеа пројеката је 16. новембар 2017.године(у случају личне доставе, рок за пријем је 15:00 сати истог дана).
Детаље о Позиву, апликациони образац и осталу потребну документацију за аплицирање можете погледати и преузетина:

 

http://srb-bih.org/?p=4902&lang=ba
Анкета
да ли сте задовољни са услугама амсп