Agencija za razvoj MSP - BIJELJINA
LAT | ENG

Одржан годишњи координациони састанак са представницима локалних развојних агенција и локалних заједница


Редован годишњи координациони састанак са представницима локалних развојних агенција и локалних заједница у Републици Српској, организовала је Републичка агенција за развој  малих и средњих предузећа 3. октобрау Дервенти. Састанку је присуствовао и помоћник министра за ресор малих и средњих предузећа Зоран Савић. Разговарано је о могућностима заједничке сарадње, нарочито у оквиру међународних пројеката које проводи РАРС.

Учесници састанка упознати су са могућностима пројекта „Успостављање и промоција менторинг услуга за мала и средња предузећа на Западном Балкану“ (фаза 2) у чијој реализацији учествује и Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, а главни партнери су Јапанска агенција за међународну сарадњу (JICA) и Развојна агенција Србије.

Најављен јепредстојећег Форума о интернационализацији пословања који 2. и 3. новембра на Јахорини у организацијиРепубличка агенција за развој малих и средњих предузећа и развојна агенција Србије. Централни дио форума биће пословни сусрети предузећа и кластера из региона који се организују у оквиру Европске мреже предузетништва.
Као учесник овог састанка Славиша Јовановић директор Агенције за развој малих и средњих предузећа града Бијељина, истакао је да очекује што већи број привредника са подручја градова Бијељина да учествују на пословним сусретима јер је то јако корисно за њихова предузећа. На пословним сусретима они ће моћи да понде своје производе и услуге потенцијалним партнерима, пронађу добављаче и остваре друге видове пословне сарадње са предузећима из читавог региона.


Документи


Одлука о избору
Уговор о директном споразуму
Одлука о избору
Захтјев за додјелу средстава за подстицај развоја постојећих малих и средњих предузећа на подручју града Бијељина за 2017. годину
ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу средстава за подстицај развоја постојећих малих и средњих предузећа на подручју града Бијељина за 2017. годину
Захтјев за додјелу средстава за подстицај развоја start-up пројеката
ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу средстава за подстицај развоја start-up пројеката
ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ НА JАВНИ ПОЗИВ ЗА ЧЛАНСТВО У ПАРТНЕРСКОЈ ГРУПИ „ПАРТНЕРСТВО ЗА РАЗВОЈ ГРАДА“
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ ПАРТНЕРСКЕ ГРУПЕ ЗА РАЗВОЈ ГРАДА БИЈЕЉИНА - СЕКТОРСКИХ ПАРТНЕРСКИХ ГРУПА
1._javni_poziv_partnerstvo,_final_30.01.2017
2._obrazac_prijava_za_partnersku_grupu,_final_30.01.2017
Анкета
Да ли Вам се свиђа портал?