Agencija za razvoj MSP - BIJELJINA
LAT | ENG

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА ЕВРОПСКЕ МРЕЖЕ ПРЕДУЗЕТНИШТВА


    Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина је  6. септембра 2017. године, у сарадњи са Републичком агенцијом за развој малих и средњих предузећа, одржала презентацију пројекта Европске мреже предузетништва .

   Концепт Европске мреже предузетништва садржи низ механизама помоћу којих се на разне начине може помоћи домаћим предузетницима у смислу интернационализације пословања па и саме конкурентности на европском тржишту.
 
  Та помоћ коју нуди Европска мрежа предузетништва огледа се у проналажењу купаца и добављача, унапријеђење технологије, са циљем да се повежу домаћи предузетници са иностраним партнерима и потенцијалним улагачима.
 
  Осим Републичке агенције за мала и средња предузећа Европску мрежу чине Привредна комора РС, Универзитет у Бања Луци и Источном Сарајеву, и Иновациони центар из Бања Луке.
 

Документи


Одлука о избору
Уговор о директном споразуму
Одлука о избору
Захтјев за додјелу средстава за подстицај развоја постојећих малих и средњих предузећа на подручју града Бијељина за 2017. годину
ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу средстава за подстицај развоја постојећих малих и средњих предузећа на подручју града Бијељина за 2017. годину
Захтјев за додјелу средстава за подстицај развоја start-up пројеката
ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу средстава за подстицај развоја start-up пројеката
ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ НА JАВНИ ПОЗИВ ЗА ЧЛАНСТВО У ПАРТНЕРСКОЈ ГРУПИ „ПАРТНЕРСТВО ЗА РАЗВОЈ ГРАДА“
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ ПАРТНЕРСКЕ ГРУПЕ ЗА РАЗВОЈ ГРАДА БИЈЕЉИНА - СЕКТОРСКИХ ПАРТНЕРСКИХ ГРУПА
1._javni_poziv_partnerstvo,_final_30.01.2017
2._obrazac_prijava_za_partnersku_grupu,_final_30.01.2017
Анкета
Да ли Вам се свиђа портал?